Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.týden

23. 2. 2007

Týdenní  horoskopy pro 8.týden  od 19.2. do 25.2. 2007

 

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon  603 422 219

e-mail  :  NADAMAGIC.@seznam.cz

 

V pondělí 19.2. v 2:08hod vstoupí Slunce do znamení Ryb a setrvá zde do 21.3.

Venuše ve středu  21.2. v 9:16 hod vstoupí do znamení Berana a setrvá zde do 17.3.2006, kdy v 22:57hod vstoupí do znamení Býka.

Merkur je stále retrográdní, tak si dávejte pozor na omyly, zmatky.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang

Pondělní probuzení bude pod taktovkou Luny ve vašem znamení. Takže je možné, že se budete snažit dirigovat i vy a to nejen členy domácnosti, ale také kolegy v práci. Od středy 21.2.si začnete užívat planeta lásky, neb v 9:16 hod vstoupí Venuše do vašeho znamení. Dává vám to šanci hodit za hlavu všechno staré, nebýt upjatí a začít poslouchat vlastní srdce..! Pamatujte, že Venuše ve vašem znamení miluje odvážné, ty, kteří se nebojí jít po nevyšlapaných cestičkách. Je pravdou že nic nebude jisté, ale zato slibuje spoustu vzrušení. Zejména Berani narození ve 3.dekanu si tímto týdnem ""našlápnou" do jednoho z nejlepších období tohoto roku. Ale i pro vás ostatní platí, že máte možnost dát do pořádku mnohé záležitosti, které jste buď pokazili nebo se vyhýbali jejich řešení. Protože budete daleko zodpovědnější, může se zejména u  nezadaných objevit  touha po kvalitním partnerství nebo zlegalizování vztahu.

 

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládce Venuše - polarita Yin

V pondělí budete  přátelští a vlídní natolik, že to může vzbudit žárlivost nejednoho škarohlída...Vaše tendence vyjít každému vštříc by se ale mohla proti vám obrátit i tím, že  někdo může vaší dobroty a vstřícnosti využít. Vstup vaší vládkyně Venuše do znamení Berana u mnohých z vás může vyvolat nejistotu v partnerských vztazích. Na stranu druhou vám ale dává možnost užít si samoty, a je pravdou, že  i v tomto období se mnozí z vás zamilují, ale nebudou mít odvahu s tím vyjít "na veřejnost"...Dají se tedy předjímat  milostná vzplanutí, které ovšem zatím nemůžete či nemíníte projevit. Ve středu v 21:05hod vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde do pátku 23:44hod. Tak si v tyto dny pamatujte, že nejen dobré jídlo a pití, ale také kulturní vyžití je pro vás velmi důležité. Zapomeńte v tyto dny i na majetnické sklony, a nechte do svého života občas vstoupit nějakou změnu, jinak se vám dny začnou měnit v jednu douhou a nekončící nudu...

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Po celý týden si hlídejte svůj odhad. Týká se to zejména vašich nových kontaktů, přátel... V této oblasti budete notně zaslepeni, a velmi špatně budete odhadovat skutečné pohnutky lidí, kteří o přítelství budou hovořit...ale skutek utek...Mohlo by se totiž velice lehce stát, že nedokážete rozlišit mezi přátelstvím, láskou, případně odlišit využívání  Blíženci narozeni ve druhém dekanu 1.6. až 11.6. mohou pocítit velký tlak planety změn. Záleží na individeulním horoskopu každého z vás, v jaké oblasti se změny mohou odehrávat, ale dá se předjímat, že vám to příjemné moc není a ani nebude. Občas vás to může vyvést z rovnováhy natolik, že se to může odrazit i na vaší psychice. Když se k náhlým  životním diferencím přidá mírné rebelanství, tak si ve svém životě můžete totiž udělat pěkný chaos.. V sobotu se probudíte s Lunou ve vašem znamení. Tak si zamkněte pusu na zámek, jinak lidem ve vaší blízkosti začnou posléze brnět uši díky vaší upovídanosti.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Při pondělku pamatujte, že vaši tendenci k přílišné  shovívavosti mohou lidé zneužívat.  Se svým životem něco udělat a vyměnit negativa za pasiva mohou Raci narozeni v druhém dekanu od 2.7. do 12.7. Dejte na svůj instinkt a jděte za tím co vás nadchne, ať se to týká nového zaměstnání, změny bydliště, směru vašeho podnikání. Uran vás nutí nejen k větší samostatnosti a rozhodnosti,ale přeje vám i v navazování známostí se zajímavými a nekonvenčními lidmi, a to jak v oblasti společných zájmů, tak v oblasti citové. Nový vítr do vaší kariéry nese i Venuše vstupem do znamení Berana. Během jejího tranzitu si ale trošku ohlídejte milostné románky na pracovišti, protože to by mohlo být příčinou  milostné napětí na pracovišti. V této době bude dobré si i uvědomit, že se nemůžete všem zavděčit. Víkendové dny se budete snažit trávit o samotě. V sobotu a v neděli můžete také velice lehce podléhat iluzím, být více v pokušení unikat do „umělých rájů“...

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Vstupem  Slunce do  znamení Ryb se vám startuje období, v němž se můžete zabývat finančními záležitostmi, do popředí mohou vystoupit i  příjmy vašeho partnera. Mnoho vašich aktivit se začne soustředit i  na majetek a finance spojené např. s obchodními společníky, spolupodílem. Připravte se na to, že všechno se ale bude stáčet k nutnosti spolupráce. Mnohem častěji se můžete zaobírat světem, který existuje mimo oblast našich pěti smyslů.  Co je ale velmi pozitivní, je fakt, že vám toto období  nese i zvýšenou sexuální energii. Mnozí Lvi pocítí pokušení flirtovat s někým odjinud a přehlížet problémy, mohly by nastat i potíže na cestách. Nejeden Lev se postará o roztržku s příbuznými partnera. Během víkendových dnů budete mít pocit že nemáte žádnou energii. Bude to jen přechodné, tak nekažte náladu sobě ani lidem okolo vás  dohadováním se o maličkosti.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - Yin

Vstup Slunce do protilehlého znamení Ryb vám ubere energii,  sníží vaši imunitu a zvětší náchylnost k různým onemocněním. Je to pro vás také upozorněním, že váš sluneční cyklus vstoupil do druhé poloviny. Patrně se tedy díky tomu nevyhnete určitému zhodnocení uplynulých šesti měsíců...Je možné, že v plné míře mnozí pocítí na vlastní kůži rčení -> jak zaseješ, tak sklidíš. Úplně nejhorší alternativou by bylo to, že jste nezaseli nic.. Úspěchu a bohaté sklizně se dočkají ti z vás, kteří nic nenechali náhodě.. Jakým směrem se bude ubírat další půlrok, a kam máte účelně směřovat energii je možno vyčíst z vašeho individualného pololetního horoskopu, tzv. demisoláru. Venuše u mnohých z vás může začít vyvolávat naprosto zbytečnou  žárlivost anebo se to může obrátit v další extrém a to se může projevit vyhledáváním pouze sexuálních dobrodružství a podivných zkušeností.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení je ovládáno Venuší - polarita Yang

Tento týden může začít odkrývat doposud skrývané či potlačované napětí ve vašich vztazích, a to nejen intimních... Ať se vám cokoliv nelíbí nebo něco chcete změnit, můžete to vnímat s větší intenzitou. Možná kvůli lásce nebo vztahům budete muset obětovat něco ze svého pohodlí a podstoupit nějakou změnu. Vzroste vaše pečlivost, budete rozvážnější, praktičtější, svědomitější, což se projeví v práci i doma a budete se i více věnovat otázkám svého zdraví včetně záležitostí výživy. Pohlídejte si přehnanou pracovitost, puntičkářství i lpění na vlastních vytvořených pravidlech. Mnohé Váhy pocítí určité nejisté obavy o  pracovní místo, o zdraví...Pokud se ve  svém každodenním životě necítíte dobře, pak je právě toto období vhodné k tomu zamyslet se nad způsobem  života, životosprávy a co vám nevyhovuje to změňte ! Pozitivní info mám pro nezadané Váhy - máte šanci se konečně seznámit s někým,  na koho již dlouho myslíte !!!

 

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Vstupem Slunce do znamení Ryb vzroste vaše chuť něco vytvářet, prezentovat se, vrhnout se do společnosti či milostných dobrodružství, do tvorby. Ucítíte obrovský přetlak , touhu něco dělat, nebýt v klidu. Díky Venuši pocítíte uspokojení z práce, ale zároveň dokážete příjemně využít volný čas. Dá se také předjímat nějaký flirt, je možné že i na pracovišti. Anebo se nějaký románek bude dál příznivě rozvíjet. Hodně vašich myšlenek se bude točit okolo vyladění pracovních vztahů, často se budete zamýšlet nad svou odpovědností v práci i doma. Daleko víc času začnete věnovat i svému zevnějšku.

Štíři narození ve druhém dekanu 3.11. až  12.11. tento týden patrně dostanou lekci, a uvědmí si, že je nutné aby  se snažili občas drát kupředu. Pochopíte totiž, že záleží jenom na vás, jak ste schopni si vybojovat svoje místo ""na Sluníčku"...

 

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Tento týden se startuje období, kdy ve větší míře pocítíte, jaké máte hluboké  kořeny ku vašemu domovu a všechno se to bude mísit s vaší touhu po jistotě. Budete citlivější víc než jindy, a ve větší míře budete projevovat své emoce. Nejen vaše myšlenky ale i aktivity se díky tomu soustředí na rodinu a domov. Vstup Venuše do znamení Berana nese i vám, mílí Střelci určitá pozitiva v podobě  oblíbenosti u přátel a ve společnosti, u opačného pohlaví...A nese vám to ještě něco.... i zvýšený zájem o sex...Ba co víc - Venuše vás povede tak, že budete vždy v pravý čas na správném místě. Ale jste Střelci, takže občas budete muset kontrovat sami sebe, neb  touha po zábavě (i té milostné)  bude až přehnaná stejně jako související výdaje. Střelci narozeni ve druhém dekanu 3.12. do 12.12. se potýkají už delší dobu s náhlými a nepředvídatelnými změnami. Pokud máte pocit, že se někdo snaží aby ve vašem životě nezůstal "kámen na kameni" tak věřte že si s vámi pohrává planeta změn Uran..!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Vstupem Slunce do znamení Ryb vzroste vaše zvídavost, možná i chuť trošku cestovat. a nedivte se, když se jen tak občas zastavíte a poklábosíte se sousedy, ačkoliv to ve zvyku běžně nemáte. Díky Venuši se začnete ve velké míře angažovat doma. Možná se rozhodnete k nějakým neobvyklým úpravám. Zejména ti z vás, kteří se narodili mezi 14. 1 až 20.1. budou  překypovat účinnou, zároveň horečnou i cílenou aktivitou, s chutí vyzkoušet i něco nového. To je příhodné zejmény v případě že sportujete, protože budete k neudolání, prostě vám nikdo nebude stačit. Energii a elán také pocítí Kozorozi narozeni ve druhém dekanu, zejména od 3.1. do 7.1. Možná že již delší dobu cítíte tlak, jakoby vás něco popohánělo, a kam se vrtnete, tam máte štěstí. To je zásluhou planety Uran, a věřte že  ať se pustíte do čehokoliv, tak budete úspěšní !

 

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Díky vstupu Slunce do znamení Ryb si ve zvýšené  míře začnete  uvědomovat vlastní hodnotu, hodnotu domova a  životních jistot.  Nebuďte překvapeni, jestli právě v této době se do  popředí budou drát neodbytné myšlenky o penězích. Ať povedou k jakýmkoli závěrům , budete se soustředit  na nedostatek peněz ať skutečný nebo domnělý, a  to může  přerůst až v prudké pocity závisti vůči  financím ostatních. Trošku pozitiv do vašeho myšlení vám začne vnášet Venuše. Její optimismus vnese pohodu a příležitosti pro milostné kontakty, ale i příbuzenské, sousedské, studijní, snad i obchodní. Asi se neubráníte ani chuti koupit nějakou drobnost do bytu, popovídat si nad albem fotografií se svými blízkými a s pochopením jim naslouchat. Druhou stránkou mince pro toto období je větší přecitlivělost, a nesamostatnost.

 

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin.

Milé Rybky !

V pondělí 19.2. v 2:08hod vstoupí Slunce do vašeho znamení a setrvá zde do 21.3.

Takže všem, kteří slavíte tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !

Slunce ve vašem znamení probudí vaši přirozenou energii...a to se vším všudy..A tak i pro vás mám pro období narozenin jednu radu: V den svých narozenin a celý týden poté ve "staré  Číně" lidé vyhledávali samotu, vybavovali si chvíle dětství, mládí, a procházeli se v duchu celým předchozím životem. Hledali odpovědí na to proč se událi některé věci a z toho negativního si brali ponaučení..Vy máte tuto možnost nyní, tak si ji nenechte proplout mezi skleničkou alkoholu a vyspáváním nočních návratů  ! Vstup Venuše do znamení Berna u vás vyvolá nutnost  uspořádát si své finance, začít plánovat a to pečlivě všechny  své příjmy a výdaje. Negativem pro toto období je totiž  to, že díky Venuši budete muset velmi často  odolávat chuti koupit vše, co jste kdy chtěli mít, nebo přinejmenším přehnaně utrácet za věci, které jsou „in“ a třeba věcí prestiže. Nepřehánějte to, protože si domů můžete začít nosit naprosto nepotřebné tretky a finance vám potom budou scházet.... třeba na zaplacení telefonu...!