Jdi na obsah Jdi na menu
 


36. týden 2008

1. 9. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 36. týden od 1. 9. do 7. 9. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Panny
kde setrvá do 22.9.2008
Merkur
setrvá ve znamení Vah kde setrvá až do 4.11.2008.
Venuše
je také ve společenském znamení Vah...a to až do 24.9.2008
I Mars
je ve znamení Vah, kde setrvá do 4.10.2008.
Jupiter
je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do poloviny záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr.
2.11.2008 ráno nabere opět přímý směr.

Pluto
má od středu 2.4.2008 retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustil 14.6.2008 a vstoupil opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008....



A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vstoupili jste do období, kdy nevyřešené vztahové záležitosti mohou být příčinou konfrontací. Mnozí mohou konflikty vyhrotit tak že se za nějaký čas věc bude řešit i právní cestou. Uberte ze svých požadavků i slovních projevů - to je jediná cesta jak okolo sebe udržíte ovzduší klidu
Ačkoliv to pro vás nebude typické, uprostřed týdne si v zaměstnání pravidelně uděláte přestávku a budete odpočívat ! A příčina bude naprosto jednoduchá - doma vás bude čekat spousta práce, tak se rozhodnete šetřit energii...
O víkendu budete jiskřit informacemi a taky pídit po nových. Nezapomeňte ale na své ratolesti - budou-li potřebovat poradit s úkolem mohou se na vaše vědomosti spolehnout. Doma bude klid jako už dlouho ne - tak si najdete i chvilku pro sebe a začtete se do nějaké knížky - patrně cestopisu.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Spolupracovníky berte zejména v první polovine týdne jako rovnocenné partnery. Ikdyž se vám občas může ""zdát""i o čertech...Vyplatí se to zejména nezadaným Býkům neb právě v zaměstnání mohou navázat v tomto období nový vztah !
Od středy můžete mít problémy ""zastavit"" se, prostě vás něco bude opakovaně popostrkovat. Pravdou je že uděláte velký kus práce. Ve velké výhodě udou Býci jejich zaměstnání vyžaduje vytrvalost - možná si vykoledujete i pochvalu !
Pokud věnujete alespoň kousíček víkendu péči o své tělo - nebude to ztráta času !  Pozor ale na přehnanou citlivost - můžete totiž např..nesouhlas s vašimi názory brát tak že vás dotyčný nemá rád - což samozřejmě bude zmýlená !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Poddejte se Venuši a jejímu romantickému lákání k procházkám ve dvou ! Jste ve skvělém období které vám nabízí pobavení, legraci. Pokud se tento týden např. zúčastníte nějaké sportovní soutěže - budete neporazitelní !
Kroky mnohých z vás uprostřed týdne zamíří k nemnocnici nebo nějakému zdravotnímu ústavu. Možná i to bude mít vliv na vaše myšlení, neb se začnete v duchu ptát, zda se o svoji tělesnou schránku dostatečně pečujete...
Možná že se během víkendu nějaký problém objeví, ale oproti mnohým znamením budete ve velké výhodě neb  váš optimismus zajistí, že v nich nebudete setrvávat. Prostě starosti hodíte za hlavu...


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne můžete jednat nevhodně na domácí půdě...Začnete totiž měnit zaběhnutý rytmus domácnosti, ale opomenete se zeptat ostatních, zda s vašimi změnami souhlasí...Naštěstí budete mít dostatek diplomaci abyste jakýkoliv "slovní požár" uhasili hned v zárodku...
Uprostřed týdne vás opakovaně někdo ze známých zaskočí svými dotazy. Chvliku vás to bude i otravovat, ale díky telefonátům či mailům si vzpomenete že někdo z přátel má svátek či narozeniny a nezapomenete mu pogratulovat.
Během víkendu se sice velice ztěžka budete ovládat zejména vůči opačnému pohlaví - neb uvidíte "všechny nešvary a zlozvyky""které bežně přehlížíte - o to se postará první Lunární čtvrť...Ale na stranu druhou vám Mars dodá nadlehled - takže se do střetů pouštět nebudete..



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne si budete spokojeně vrnět nad stavem svých financí. Jupiter ještě víc podpoří vaši veselost a optimismus - tak se o dobrou náladu podělte s ostatními - zejména narození ve znamení Štíra budou potřebovat ""berličku"...
Nadřízeným se vyhněte obloukem uprostřed týdne a pokud si budete chtít v pracovní době něco zařídit, nesvěřujte se ani kolegům a ztraťte se po "anglicku"...
Něčí neadekvátní chování během víkendu vás přinutí zamyslet se ""zda dotyčnému něco nedlužíte"...Dotyčný se totiž bude mračit a očima metat blesky...Přinutí vás vrátit se nazpět v čase neb vám připomene nějaký váš dávno zapomenutý "hřích"..Nenechte si tím pokazit náladu - to není váš problém že se doposud s něčím nesmířil a vy ano !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pokud slavíte narozeniny v úterý, dá se předjímat že v následných 365-ti dnech se stanete objektem něčího zájmu a nemusí vám to být zrovna příjemné...a to proto, že svoje city budete až příliš racionalizovat, místo abyste se poddali něžnému prožívání...
Slavíte-li narozeniny v pátek, v dalším roce který je před vámi budete muset kroti uspěchanost. Dokonce se občas dostanete do situace kdy sami něco pokazíte a utečete od toho. Mnohé Panny se dopoutají od nějaké tradice či zvyku což vyvolá zejména u přátel údiv...
Neděle je skvělý den pro plánování budoucnosti - zejména se to týká oslavenců ! V dalším roce se snažte pevně držet ""opratě svého života" v rukou...a nepodceňovat právní záležitosti !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Od pondělního poledne až do středy nezapomeňte na pitný režim - Luna bude ve vašem znamení ! Počátek týdne může být velmi přínosný zejména pro obchodníky, ale i v případě že budete podepisovat smlouvu nebo máte nějakou důležitou schůzku - budete úspěšní !
Energetický náboj ucítíte upsrostřed týdne... Dokonce touha po intimním protějšku mnohé požene ze zaměsznání zpátky domů rychlosti tryskáče...
Víkendové nedorozumění v rodině může mít souvislost s právem, smlouvami či listinami...Zejména pokud jste v posledním obodobí podcenili nějakou zápletku, rodina vás přinutí ji řešit. Můžete nadskakovat jak chcete - nepustí vás dokud neřeknete alespoň svoje stanovisko.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Využijte svojí schopnosti ovlivnit druhé svým nasazením a elánem počátkem týdne ale nesnažte se druhé ""honit"" protože mohou mít naprosto odlišnou kapacitu své energie a vy můžete druhé fyzicky vyčerpávat !
Zejména žijete-li v pevném partnerství, uprostřed týdne budete cítit že potřebujete od partnera oddych. Mnozí dokonce tajně prchnou z bytu ! Procházka o samotě či posezení s přáteli vám prospěje, ale týkat se to může i vašeho obchodního partnera - tak si alespoň sedněte do jiné kanceláře.
Během víkendu mnohé Štíry zaskočí pocit nejistoty a tu vám do klidu domova vnesou sourozenci, blízcí příbuzní či někdo ze sousedů..Jejich lži vás asi zvednou z kanape - ale lze tomu předejít - nikomu v sobotu ani v neděli neotvírejte nebo hned vždy ráno vyražte na výlet a budete mít pokoj !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Řada problémů s přáteli nebo ve vztahu k velkým institucím se může vyostřovat počátkem týdne. Ačkoliv je Merkur v diplomatických Vahách, konjunkce s planetou Mars dobré úmysly vždy svede na zcestí a vy budete marně pátrat, proč se např. s nejlepším přítelem hádáte...
Uprostřed týdne mnozí doslova utečnou z práce, abyste doma něco stihli. Dokonce se můžete schovávat před kolegy a domů pošlapete tajnými uličkami abyste někoho nepotkali... Zda vám to projde je odvislé od individuelního horoskopu každého z vás.
Luna ve vašem znanení bude v sobotu a v neděli - a tak je jasné že si lidé ve vaší blízkosti užíjí nejen legraci, ale i vaší rozšafnosti a přehlížení problémů...Mnozí Střelci budou cestovat, tak ať vás ani nenapadne dělat si legraci při silniční kontrole ! 

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátkem týdne se snažte držet svých dlouhodobých vizí - plánů a nic neměňte ačkoliv nějaká situace vás k razatním a okamžitým změnám bude směřovat. Vše bude založeno na vašem špatném - mylném usudku a jenom byste "prodělali"..!
Bez ohledu na to jak rádi máte svého koníčka, uprostřed týdne se rozhodnete dát si od svých zálib oddych. Pokud máte v plánu nějaké finanční transakce - odložíte je na další týden, protože se nebudete cítit pevní v kramflecích.
Během víkendu se snažte o trošku spontánnosti - probírat se povinnostmi můžete celý další týden ! Zejména nezadaní Kozorozi by měli být více otevření při setkání s někým, kdo vám bude velmi sympatický !


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Ukraje týdne se budete muset smířit s pocitem že i jiní lidé mohou mít autoiritu - a pravdu. Neintrikujte proti člověku který bude nad vámi dnes trošku "trčet"...Další dny byste si museli často dát studený obklad na čelo za to co jste ""vyvedli"..
Uprostřed týdne bude rozumné si naplánovat hodně aktivit a domů se vrátit až před spaním. Něco vás doma může totiž tak stresovat, že mnozí by dokonce sáhli po lécích. Změna prostředí vám prospěje - jinak dostanete né mořskou ale "domácí nemoc"..!
Budete-li potřebovat pomoc či morální podporu během víkendu, hledejte ji u přátel ! Ozve-li se vám ale někdo ze známých který byl delší dobu v cizině - tam se nejenže nějaké pomoci nedočkáte ale naopak se pohádáte...


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátem týdne budete mít rušný neb to co platilo ráno již po obědě  může být jinak. Nepodléhejte tlaku a vždy vyčkejte na celistvé informace. Někdo si totiž může vyzkoušet jak jste pružní, zda nestartujete na první "škrtnutí"...či zda podlehnete emocím a vyhrotíte diskusi k hádce...
Uprostřed týdne si velmi pečlivě rozmyslete než na něco budete slovně reagovat. Pokud si dáte ""bobříka mlčení" uděláte nejlépe. Navíc v přítomnosti sourozenců či souseda se budete cítit tak nepříjemně, dokonce můžete mít pocit že vám odčerpávají energii - takže bude nejlepší když se před nimi ""zašijete"..!
Nepříjemně se celý týden mohou cítit Rybky narozené okolo 27.2. neb na vaše Slunce působí opozice Saturna a to vás může nutit v něčem třeba i omezit své aktivity. Pokud se někdo z vás cítí mimo dění, odstrčený a dokonce nemilovaný, tak víc než ublíženecké pocity vám pomůže zamyslet se kde je příčina...