Jdi na obsah Jdi na menu
 


34. týden 2008

15. 8. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 34. týden od 18. 8. do 24. 8. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce opustí znamení Lva 22.8.2008 ve 20:12hod
a vstoupí do znamení Panny
kde setrvá do 22.9.2008
Merkur
bude ve znamení Panny do 29.8.2008
Venuše
je také ve znamení Panny a setrvá zde až do 30.8. kdy v 16:35 hod vstoupí do společenského znamení Vah...
Mars
opustí znamení Panny do 19.8.2008 v 18:17hod
a vstoupí do znamení Vah, kde setrvá do 4.10.2008.
Jupiter
je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr.
2.11.2008 ráno nabere opět přímý směr.

Pluto
má od středu 2.4.2008 retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustil 14.6.2008 a vstoupil opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008....

 




A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Váš vládce Mars bude počátkem týdne na posledním stupni znamení Panny. Dodá vám sice kuráž ale lehce to může sklouznout k pocitu že můžete všechno. Vášeň si s vámi bude pohrávat až do úterního večera - tak pozor na nevěru milí Berani !
V úterý v podvečer vstoupí váš vládce Mars do znamení Vah, což je předpoklad že případné konflikty začnete řešit diplomaticky !
Luna bude ve vašem znamení od úterý odpoledne až do čtvrtka večer, což pro mnohé z vás znamená bolesti hlavy. Účinek zmírníte tím že omezíte kávu, čokoládu a cukry a naopak si dopřejete dostatek tekutin.
Během víkendu vám nebude vám chybět improvizační talent, takže když něco pokazíte vždy se zrodí nějaký nápad jak chybu napravit.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Velkým problémem může být zkraje týdne zachování věrnosti...a ve hře bude i vaše ješitnost. Nic k dotyčnému či dotyčné cítit nebudete ale vezmete to jako věc své prestiže...Pozor na to Býci neb budete tak suverénní že si ani nevšimnete, že vaše "vrkání" sleduje někdo z přátel....
Až do pátku máte poslední šanci urovnat v rodině vše co se za poslední měsíce nashromáždilo včetně úklidu nepotřebných a nefunkčních věcí ale i urovnání sporů s ostatními členy a ujasnění si jak by rodina měla fungovat - neopomeňte ani povinnosti jednotlivých členů !
Popohánět vás celý víkend bude chuť pořád něco dělat, podnikat, jenom nebýt v klidu. Díky konstelacím si velmi energicky prosadíte vše co vás napadne.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud se vám počátkem týdne nezadaří, zamyslete se nad tím zda nejednáte příliš ukvapeně ! Nedělejte rozhodnutí v rozčilení jinak sami sobě způsobíte nějakou škodu. Vyhhněte se raději rozhovorům s tchýní protože společnou řeč nenajdete - naopak - naprosto zbytečně mezi sebou vyvoláte atmosféru nepřátelství.
Uprostřed týdne se mnohé obrátí a Jupiter je zárukou že ať se pustíte do seberiskantnější akce - budete mít kliku ! Budete mít navíc nadhled a notnou dávku moudrosti a neb bude i štěstěna na vaší straně klidně si vsaďte - kdo ví !
Skvěle se vám povede zakamuflovat během víkendu nejen občasný citový úlet, ale i svoje povahové nedostatky ! Dělat budete pouze to z čeho budete mít prospěch ! Našeptávat vám bude intuice a pustíte-li se do manuelní práce, můžete vyrobit velmi originální věc !


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Všechno budete zkraje týdne brát příliš vážně, na vtipkování partnera zareagujete i mírně agresivně. Navíc klidně něco zalžete či pozměníte smysl dané věci když se vám to bude hodit, což ale rozčílí nějakou ženu z vaší rodiny která vám vaši neupřímnost "nedaruje"...
Uprostřed týdne bude vaše vládkyně Luna stát naproti Marsu ale neb ten už bude ve znamení Vah, do žádného konfliktu se nepustíte - vztek hravě ovládnete a cokoliv se vám nepříjemného přimotá do cesty zvládnete jako správní diplomaté !
Naopak během víkendu se vám nálada může měnit jako aprílové počasí. V jednu chvíli se budete radovat s ostatními a usmívat se "pod vousy" a vzápětí můžete metat blesky ! Pozor si tedy dejte na malicherné půtky, neb pohádáte-li se, budete připodobnitelní k dítěti kterému někdo zbořil bábovičku z písku...



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud  slavíte narozeniny v pondělí, v dalším roce si budete muset pohlídat finance ! A to jak vlastní ale i ty které s někým sdílíte např. ve firmě ! Navíc budete mít tendenci držet city pod kontrolou, což by se mohlo odrazit ve větší nervozitě !
Jste-li středeční oslavenci, v roce který máte před sebou můžete před použítím přímé osobní síly dávat přednost nějaké oklice. U někoho se to projeví jako diplomacie, u někoho jako manipulace. V diskusi se povšechně budete často pohybovat na "hraně", tak, aby jste měli vždy cesta zpátky. 
O víkendu si asi nejednou povzdychnete neb se vám bude zdát že nemáte dostatek energie ani elánu. Slunce totiž v pátek opustí vaše znamení a vám to startuje období, ve kterém byste se měli rozhodnout zda materiální věci jsou pro vás opravdu důležité. Patrně se mnozí zamyslíte nad svojí kariérou a nad tím do jaké míry vás současné zaměstnání uspokojuje...

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Občas si možná počátkem týdne i zadupete abyste si utvrdili svoje názory. Je otázkou do jaké míry přeženete svůj perfekcionismus neb ostatní toho mohou mít postupně "tak akorát"...
Ve vztazích dokonce může vyplout všechno co jste v předchozím období "zametli pod koberec"..
Merkur s Venuší ve vašem znamení budou stát naproti Uranu. Takže se dá předjímat že občas sami sebe udivíte jak reagujete či co nepředloženě řeknete...Občas si připomeňte že nic není dokonalé - a berte tento týden jako zkoušku vaší trpělivosti !
Jste-li víkendoví oslavenci, máte před sebou velmi dynamický rok, ve kterém zaznamenáte touhu dělat nové věci, a to také ale mnohým přinese častou zaneprázdněnost. Dá se i předjímat, že se vám do života vrátí nějaké nedořešené aktivity či závazky z předešlých let...


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Snažte se počátkem týdne v zaměstnání nevměšovat do konfliktů kolegyň ! Zbytečně byste řekli něco co vás hned bude mrzet a ještě k tomu byste museli i lhát neb situace bude taková že pravdou byste ničeho nedosáhli !
Mars vstoupí v úterý do vašeho znamení a postupně dle data narození si až do 4.10. budete užívat jeho vlivu. Energie Marta tento týden bude posilovat narozené  23.9. až 25.9. Zvýší se vaše ctižádostivost, pracovitost a vytrvalost, a popadne-li vás zlost rychle ji vystřídá smír. 
Kdy jindy říct lidem okolo sebe a svému intimnímu partnerovi jak je máte rádi a jste šťastni že jsou součástí vašeho života než v sobotu, kdy Luna bude v trigonu na vaši vládkyni Venuši !
Díky tomu se vám podaří opět najít stabilitu v citovém životě - chce to ale jediné - otevřeně mluvit o svých pocitech !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Normálně jste vášniví ale díky tomu že spoluvládce vašeho znamení Mars bude stát počátkem týdne na posledním stupni znamení Panny, pocítíte touhu po druhém pohlaví ještě ve větší intenzitě. Opatrně až do úterý s ostrými nástroji - snadno se říznete !
Nedostatek diplomacie od středy vás doslova "může připravit" o to co budete mít nadosah ruky. Sice si uvědomíte že byste neměli svoje prosazovat silou ale argumenty - o to se postará Mars z Vah - ale Pluto vás bude ponoukat jít si za svým "hlava-nehlava"...
Během víkendu vás konstelace upozorní že bude dobré zapomenout na všechny rozmíšky okolo sebe a naopak se soustředit na potřeby druhých lidí tedy i intimního protějšku ! Využujte Marta ve znamení Vah neb vám dodává dostatek diplomacie -  a když něco či někoho odmítnete, naservírujete to druhým tak, že budou mít pocit že vlastně nic nechtěli !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud máte na dušičce nějaké chmury, zkraje týdne máte možnost svěřit se okolí se vším co vás trápí a zbavit se tak všeho škodlivého nejen ve svém životě ale i v těle - takže mnozí Střelci započnou i s nějakou očistnou kůrou...
Naprosto zbytečně občas "vystřelíte jako raketa" od středy...Na zbrklost si dejte pozor zejména v případě že budete podepisovat nějaké smlouvy !
Myslete na zadní kolečka protože díky neschopnosti přijímat kritiku můžete ztratit i přízeň někoho z přátel.
O víkendových dnech nepodceňujte žádný telefon či zvonění u dveří.. Možná že zapomenete na nějaký slib a váš nadřízený si pro vás přijde až domů...! Anebo někdo z kolegů onemocní a vy budete vyzvání vzít jeho "službu" či "směnu"... 

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Jakékoliv finanční rozhodnutí odložte na příští týden ! Velice snadno byste někomu naletěli a přišly i třebas o úspory ! Investujte energii do vzdělání - přihlašte se např do nějakého kurzu etc.. Zejména cizí jazyky byste si měli osvěžit v paměti - nějaká nabídka propojená se zahraničím mnohým zaklepe na dveře !
Uprostřed týdne se nenechte zvyklat "nějakou autoritou"  a jděte si za svým - něčí požadavky mohou být nejen časově náročné ale i jistý rozmar a pokud podlehnete, můžete v dalších dnech poskakovat jak někdo pískne a na svoje záležitosti nebudete mít čas.
Pokud se budete během víkendu věnovat svým koníčkům a dětem - prožijete volné dny na které budete dlouho vzpomínat. Ale začnete-li se v myšlenkách zaobírat povinnostmi, prací, budete protivní a víkend si pokazíte. Jedním z receptů je vyrazit na výlet - prostě z bytu odejít pryč nejlépe do přírody !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Asi si počátkem týdne nejednou v duchu řeknete "sliby - chyby"...Ve finanční oblasti mohou nastat takové zvraty že vám nebude jasné jak na tom vlastně jste. Může se jednat i o nutnost splatit úvěr s časovým předstihem anebo vám někdo okolo financí dá slib ale podmínky budou naprosto nejasné...
Od středy vás nikdo nezastaví, budete neustále v poklusu. Chuť komunikovat a povídat si může být problémem v případě, že vaše pracoviště vyžaduje klid a rutinu. Tam můžete být doslova rušivým elementem !
Svých názorů a ideálů se držte během víkendu - a hlavně si nenechte od nikoho mluvit do svého partnerství. Někdo by mohl tak rozkývat vaši sebedůvěru, že začnete tajně pozorovat či ""sledovat"" svůj intimní protějšek.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Zkraje týdne budete velmi intiutivní, hlavou se vám začnou honit originální nápady, mnohé Rybky budou vyhledávat vše co bude něčím neobvyklé ba zahaleno tajemstvím. Pravdou je to, že se na vás lidé ve vašem okolí nebudou moci v ničem spolehnout - hned zapomenete co jste vlastně slíbili etc..
Od středy mnohé nemine mírné probírání se kontem, neb finanční náročnost vašich potřeb bude větší, než obnos ve vaší peněžence. Navíc Ženy Rybky by mohli začít přestavovat nábytek v bytě, a na to pozor - protože ostatní členové po návratu domů mohou mít pocit že si spletli patro či dům !
Vaše upovídanost by vás mohla pěkně zamrzet během víkendu ! Takže se snažte držet jazyk za zuby neb klidně prozradíte to co mělo zůstat utajeno ! Pokud pojedete autem - zklidňujte rychlou nohu na pedálu a nerozpoutávejte s nikým hádky při jízdě !