Jdi na obsah Jdi na menu
 


32. týden 2008

4. 8. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 32. týden od 4. 8. do 10. 8. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce v úterý 22.7.2008 v 13:05 hod vstoupí do znamení
Lva
Merkur
je ve znamení Raka a setrvá zde do 26.7.2008
Venuše
setrvá ve znamení Lva do 6.8.2008
Mars
bude ve znamení Panny do 19.8.2008
Jupiter
je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr.
2.11.2008 ráno nabere opět přímý směr.

Pluto
má od středu 2.4.2008 retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustil 14.6.2008 a vstoupil opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008...


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Nerozvážných románků  se vyvarujte na pracovišti počátkem týdne. I neškodný pohled či poznámku míněnu v žertu někdo vezme vážně. Pokud pracujete s počítači či elektronikou etc...nechte si raději zkontrolovat stav.
Díky Marsu stojícímu naproti Uranu budete po celý týden jednat rychle - doslovně jako blesk z čistého nebe. Pravdou je to že nikdo nebude stíhat vašemu tempu ale má to jednu nevýhodu, ve spěchu se snadno můžete zranit - tak raději vždy zavčasu zpomalte !
Zájem o vše skryté, tajemné, neznámé...se ve vás probudí ke konci týdne. Využijte své schopnosti rychle se rozhodovat - můžete si "vyboxovat" práci, která vás nejenže bude bavit ale může být dokonce spojena se studijním pobytem v zahraničí !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pokud se vám něco nebude líbit na vašem protějšku počátkem týdne, raději zatněte zuby a nic nekomentujte. V zaměstnání si ohlídejte kolegyně. Budou jednat tak zmateně že začnou dělat chyby ale vina může mířit na vaši hlavu.
Ve středu vaše vládkyně Venuše ráno v 6:14 hod vstoupí do znamení Panny. Tím se vám otevírá období, kdy můžete být mírně ostřiženi od svých emocí. Snažte se držet jazyk za zuby když se vám na dětech či partnerovi něco nebude líbit ! Kritizovali byste je pro maličkosti !
Během víkendu se nebojte dávat  intimnímu protějšku otázky ""na tělo"".. Vaše vládkyně Venuše v trigonu na Pluto vám dá schopnost odhalit vše skryté, to co jste v mileneckém vztahu doposud neměli možnost postřehnout..!


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Díky Merkur a Neptunu se vám zejména počátkem týdne mohou myšlenky ubírat mnoha směry. Budete-li cestovat, nedivte se že zabloudíte. Dříve narozeným až do středy raději nic nevysvětlujte - nerozuměli by vám co vlastně chcete a navíc byste asi způsobili "dusnou atmosféru"...
Díky diplomacii a intuici se uprostřed týdne vyhnete nejednomu konfliktu. Hrajte "si svou" hru neb můžete nad ostatní vyniknout ba doslova zazářit ve sféře svého působení a to jak v zaměstnání tak i při nějakém koníčku !
Rodinné tajemství, kořeny rodiny a předci jsou témata která vás mohou přitahovat celý víkend. Je možné že budete prohlížet stará alba s fotkami příbuzných, abyste přišli na nějakou záhadu vašeho rodu..


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Důležitá jednání - zejména bude-li se jednat o banku, soudy...raději odložte na příští týden. Ani smlouvu byste hlavně zkraje týdne neměli podepisovat protože budete roztržítí a lehce něco přehlédnete. A nebudete-li mít na výběr, najměte si advokáta.
Uprostřed týdne se nenechte ""chytit" do pasti, kterou na vás kdosi připraví. Prostě už delší dobu "komusi" na vás něco vadí a dotyčný se rozhodne si na vás vybít svoji špatnou náladu. Zejména ve středu držte na uzdě nestřídmost v jídle a pokud je vaše profese obchod - řiďte se platných zákonů !
Své bystrosti a schopnost jít u všeho "až na jádro pudla"využijte o víkendu...Nebojte se s příbuznými, sourozenci...otevřít témata o kterých s vámi z jakéhokoliv důvodu nikdo nechtěl mluvit. Konečně si totiž ujasníte proč setkání s nimi vždy berete jako něco osudového..



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Zkraje týdne si s vámi pohrají hormony...Pokud se do středy zamilujete, budete mít tendenci se protějšku zcela oddat...
Slavíte-li  narozeniny v pondělí, zejména nezadaní si plnými doušky v dalších 365 dnech vychutnají nový vztah tělesně, ale i naprosté duševní sblížení...
Pokud slavíte narozeniny ve středu, máte před sebou 365 dní, ve kterých budete víc společensky aktivní, mnohé z vás čeká nějaká práce s veřejností. V zaměstnání i v případě podnikání dbejte na platné zákony i na bezpečnost práce - tedy všechny platné vyhlášky neb opomenutí např. pracovních pomůcek etc...by se vám mohlo vymstít..!
Jste-li páteční oslavenci, v dalším roce se velmi intenzivně prohloubí vaše prožívání lásky. Jste-li nezadaní, dá se předjímat že navážete vztah, který v žádném případě nebude povrchní, naopak bude plný vášně... 

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Všechno co jste zametly v předchozích dnech pod kobereček, co jste se snažili udržet v tajnosti vyjde zkraje týdne najevo..a můžete mít díky tomu problémy organizovat si čas, aktivity, protože ačkoliv běžně máte všechno v lajně, tentokrát nebudete vědět kam dřív skočit...
Od středy něvěřte klepům ! Můžete se díky nepravdivým informacím zbytečně $stresovat. Vsaďte na svůj úsudek a rozum, jenom na tom vyděláte a to doslovně ! Můžete si totiž finančně polepšit, ale prostě nesmíte dát na řeči ""jedna paní povídala""...
O víkendových dnech uděláte velmi dobře, když energii, kterou budete mít tendenci investovat na kontrolu rodinných příslušníků, na žárlivost, dokonce můžete mít snahu druhé k sobě nějak uvázat,
namířili jiným směrem a využili ji v něčem kreativním, např. v umění. Prostě se vrhněte na nějaký svůj koníček a rodinu nechte svobodně dýchat !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Do nového týdne vstupujete s velkou sexuální aktivitou, intenzivními city, vášní. Pozor si ale dejte na extrémní chování - neb Neptun vás varuje před nevěrami, a kolísáním citů od lásky k velké nenávisti...
Uprostřed týdne se klidně pusťte do důležitých jednání, schůzek.. Budete mít potřebnou dávku logiky i diplomacie ! Spoléhat se můžete i na svoji paměť, navíc budete mít dostatek energie na to abyste své záměry a plány přeměňovali ve skutky !
Brzdit se o víkendových dnech snažte v momentě když něco nebude úplně tak jak byste to chtěli vy. Můžete totiž začít prosazovat "jen to svoje" až nátlakových způsobem. Ba co víc - jakmile vám ostatní nebudou věnovat největší pozornost, klidně je začnete obviňovat že vás nemají rádi !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Do nového týdne se probudíte s velkými city a vášní.. Problémem se pro vás může stát neochota podrobit se novým věcem. Budete mít tendenci lpět na svých zvycích. Pokud uděláte kompromis, vám samotným se uleví !
Uprostřed týdne se nemusíte cítit ""ve své kůži"...Chce to jediné - nesedět někde v koutku a žehrat na osud ale vyrazit ven - mezi lidi ! Neodmítejte pozvání protože čím víc se bedete zavírat do sebe tím víc budete "malovat čerta na zeď"...
Od pátku do druhých uvidíte tak, že vám neunikne nic - na co myslí, co je trápí, co mají "za lubem"...Zejména přítelé vás ničím neošálí ! Pokud se pustíte do vyjednávání s nějakou větší organizací, neproděláte, neb přesně odhadnete kam až můžete zajít a například svoji odměnu za provedenou práci stanovíte naprosto přesně !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zkraje týdne si všechno budete brát příliš osobně. Žárlit můžete na úspěšnější kolegy, ale i svůj intimní protějšek. Bude to tak silné, že klidně ztropíte scénu i na ulici a bude vám jedno že máte "z ostudy kabát"...
Od středy se držte hesla ""lepší vrabec v hrsti než holub na střeše""..! Nikomu raději nic neslibujte a pokud někdo slíbí něco vám tak raději zapomeňte neb jen dotyčný zajde za roh už si ani nevzpomene o čem jste mluvili...
Během víkendu intuitivně začnete vnímat okolní atmosféru. To vám dá příležitost navázat spoustu nových a velmi užitečných kontaktů, které vám v dalším období mohou pomoci k úspěchu. Zato city vůči intimnímu protějšku "můžete držet pod pokličkou" neb se vám do dušičky vloudí stín nedůvěry.. 

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Máte-li nějaké problémy se soudy, nenechte se zkraje týdne rozhodit dopisem. Asi vás text sdělení nepotěší, ale máte nejen dostatek sil ale také schopnost koncetrovat se na to důležité - takže  vám "svitne" jak se proti nepřízni účelně bránit.
Vstup Venuše do znamení Panny ve středu je pro vás předzvěstí že se vám startuje období materiálního zisku a pod tímto vlivem budete až do konce srpna. Negativem se ale může stát žárlivý postoj na majetek druhých !
Již v pátek vás začnou přitahovat cizí kultury, což by u mnohých mohlo znamenat že naberete kurz k jiné životní filozofii...Během víkendu si totiž uvědomíte, že důvěra a hlavně láska jsou atributy, které mohou obohatit a okořenit váš život..



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Neptun ve vašem znamení se bude snažit "mlžit""a díky tomu můžete lehce někomu skočit na špek. Pokud budete mít pocit že se vám intimní protějšek málo věnuje, nepodléhejte tomu - a alkohol si zejména počátkem týdne zakažte !
Nereálnými nápady a sliby můžete sami sebe dostávat do neřešitelných situací uprostřed týdne. Držte se toho co máte jisté a nic nového nezkoušejte! Zejména informace si ověřujte a neslibujte nic o čem nebudete na 100% přesvědčeni že je ve vašich možnostech splnit !
Ani vás nenechá sedět s rukama v klíně trigon mezi Venuší a Plutem o víkendových dnech...Začne vám být totiž jasné, že vztahy povšechně musí být založeny na poctivosti, bezúhonosti, odpovědnosti vůči vzájemným povinnostem a každý musí mít prostor pro vlastní názory...


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
Počátkem týdne nepodléhejte iluzím, zejména se to týká zaměstnání. Mohli byste podlehnut vábničce lepšího postu, ale čekalo by vás zklamání neb vše bude úplně jinak než vám bude prvotně naznačeno. S rozhodnutím proto nespěchejte !
Uprostřed týdne vás váš vládce Neptun může chlácholit tam kde byste měli být naopak ostražití. Budete mít tendenci se starat víc o ostatní a mezitím něco prošvihnete - pro vás velmi důležitého. Pozor si dejte i na to co jíte - může vás pozlobit žaludek !
Během víkendu nebuďte překvapeni, když se udobříte s člověkem, se kterým již delší dobu nemluvíte anebo znovu navážete spolupráci s nějakým dřívějším obchodním partnerem. Dokonce smlouvy které byly před nedávnem zrušeny či ukončeny mohou být obnoveny !