Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. týden.

14. 7. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 29. týden od 14. 7. do 20. 7. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je od soboty 21.6.2008 v 2:10 hod ve znamení
Raka
a setrvá zde do 22.7.
Merkur
10.7.2008 večer vstoupí do znamení Raka a setrvá zde do 26.7.2008
Venuše
12.7.2008 večer opustí znamení Raka a vstoupí do znamení Lva, kde setrvá do 6.8.2008
Mars
1.7.2008 v podvečer vstoupí do znamení Panny a setrvá zde do 19.8.2008
Jupiter
je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr.
2.11.2008 ráno nabere opět přímý směr.

Pluto
má od středu 2.4.2008 retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustil 14.6.2008 a vstoupil opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008...

Událost týdne...

LUNA
projde celým horoskopem průměrně za 29 dní...
V plné síle zazáří vždy v okamžiku
kdy doputuje přesně do poloviny své cesty po dráze okolo Slunce
a postaví se přímo proti Slunci.
Tento okamžik se nazývá
Úplněk
a této fázi Luny vládne bohyne Héra, Diova manželka,
ochránkyně domova a rodinného krbu.
V tomto týdnu nastane
v pátek 18.7. v 9:59 hod
kdy proti Slunci v Raku se postaví Luna v Kozorohu...
a po boku Luny bude stát Jupiter...
Slunce se bude virtuelně objímat (konjunkce)
se žlutě třpytící se hvězdou
Procyon
(Alpha Canis Minoris)
kterou najdete v souhvězdí Malého psa
Ve dnech okolo Úplňku - tedy od čtvrtka do soboty - povšechně můžeme cítit nespokojenost,
a v pátek v den Úplňu je dokonce možné, že si mnozí z nás na vlastní kůži ověří rčení jak je vrtkavá štěstěna !
Bude třeba projevit více shovívavosti a trpělivosti v mezilidských vztazích,
a pozor - zejména pokud budete trávit den v přírodě - nazapomeňte na repelenty neb se dá předjímat poštípání hmyzem !!! 


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Pondělkem se probudíte do velmi produktivního týdne. Pokud budete v zaměstnání, můžete být ale doslova zahlceni povinnostmi a nedá se vyloučit že nadřízení na vás přehodí práci těch, kteří jsou na dovolené. Nesnažte sami sobě dokazovat že zvládnete všechno a když toho na vás bude moc, ozvěte se !
Dny okolo Úplňku vám přinesou rozuzlení právě co se týče kariéry. Váš vládce Mars bude v sextilu na planetu komunikace Merkur což by mohlo mnohým přínést příznivou zprávu - počínaje povýšením, zvýšením platu a ti kteří si poslední dny mohli nohy uběhat obstaráváním nového místa konečně svitne naděje na perspektivní zaměstnání !
Jakmile někdo začne stáčet hovor k politice během víkendu, stočte téma jinam a to hned v počátku - jinak se pohádáte ! Ale rodina si na vás zejména stěžovat nebude - vaše ochota bude tak velká že vás začnou brzdit, protože můžete dokonce začít rozdávat "rodinné stříbro"..!


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Povšechně jste v pohodovém období co se týče cestování a jinak tomu nebude ani zkraje týdne. Pokud se chystáte vyjet na dovolenou, vybrali jste si skvělé období neb cestovat se vám totiž bude příjemně a dá se předjímat že i bez technických či organizačních problémů.
Hlad po informacích vás může zavést do knihovny od čtvrtka, nebo budete dlouho sedět u internetu neb každá informace vás navede na nové téma. Mnozí se díky pátečnímu Úplňku rozhodnou nějakou formou zvýšit svoje vzdělání, ale tento Úplněk může pro některé Býky znamenat i rozhodnutí odjet do zahraničí ať už pro načerpání zkušeností, může se jednat i o rozhodnutí přijmou pracovní místo u zahraniční firmy.
Během víkendu vám do cesty může vstoupit člověk, který vás zaujme svým nadčasovým postojem k životu..Ale ani výlety nebudou nuda - Neptun si pro vás nachystal příhodu, kterou si racionálně nebudete umět vysvětlit. V nějakém městě či na nějakém místě budete mít pocit, že ho důvěrně znáte....a přitom si uvědomíte že jste tam nikdy nebyli...


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud podnikáte, zkraje týdne máte ideální podmínky pro presentaci či reklamu svých výrobků. Ale to neznamená že ostatní zůstanou "za pecí" - naopak ! Dny přeje rozhovorům, setkáním a nebojte se dávat najevo jak jste ve své profesi zruční ! Okolo kariéry vám konstelace přejí tak skromnost nechte doma.
Úplněk v pátek vás může postavit před nutnost zásadního rozhodnutí. V ohnisku budou finance a je možné že k nějakému razantnímu kroku vás přiměje nějaká kontrola. Mnozí se zamyslí jak získat statní dotace, půjčku, úvěr...ale to jak získat nějaké peníze může znamenat že přistoupíte i na rizikové transakce !!
Během víkendu nepodlehněte nejistotě - pohraje si s vámi Neptun a vy můžete svůj intimní protějšek sledovat na každém kroku ! Nezvedejte raději ani telefony - budete schopni odsouhlasit i naprosto nevýhodnou nabídku. Dokonce nadřízení vás mohou přemlouvat abyste za někoho zaskočili...


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Chopte se příležitosti počátkem týdne - mnohé zvládnete svojí naprosto skvělou komunikací ! Pokud bude nutné nebraňte se ani cestování a hlavně -  nebojte se změn zejména co se týče textů smluv a ujednání - jenom na tom vyděláte ! Nenechte se odradit když protistrana zpočátku bude dělat dojem že s vašimi návrhy nesouhlasí - jste v obodobí kdy slovně prodáte i bublinku do vodováhy - tak se snažte !
Páteční Úplněk je důležitý pro ty z vás kteří v tento den slaví narozeniny. V roce který máte před sebou některé aktivity budete nuceni ukončit - proto - aby dostaly možnost nové které budete chtít do svého života zahrnout. Pro mnohé Raky bude problémem najít rovnováhu mezi kariérou a rodinou.
Slavíte-li narozeniny v neděli, máte před sebou 365 dní ve kterých budete daleko víc zvídavější a to se týká i citových záležitostí. Nebudete mít nouzi o originální nápady, a dá se předjímat že své okolí občas šokujete svým netradičním přístupem ať už se to bude týkat čehokoliv...


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud jste v předchozím týdnu nezaspali a podali jste žádost o půjčku, grant, dotace..etc...zkraje tohoto týdne dostanete příznivou odezvu ! Nebo vás může překvapit výplata nějakého pojištění na které jste v průběhu let dávno zapoměli...
Od nikoho nepotřebjete běžně popostrčení a v pátek díky Úplňku si opět ujasníte co chcete, co očekáváte od života a co pro to vy sami musíte udělat. Mnozí mohou přemítat nad tělesnou schránkou zda je vše v pořádku. Abyste spali v klidu - nechte si udělat prohlídku neb to je jediná možnost jak zahnat pochybnosti. Nezapomeňte na očního lékaře zejména v případě že denně pracujete s PC !
Víkendové dny ve vás vyvolají pocit že musíte druhým předvést co ve vás všechno dříme. To by také mohlo znamenat že se začnete předvádět tak, že lidi okolo sebe šokujete ! Naopak váš intimní protějšek bude na výslunní neb budete citliví a romantičtí....


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Máte-li před podpisem smluv či nějakých dokumentů - využijte počátek týdne, zejména bude-li se to týkat vaší kariéry. Také se nebojte otevřeně diskutovat se svým intimním protějškem - dá vám ve všem zapravdu ! A pokud máte nějaké restíky s dětmi, precizně jim vysvětlíte proč to a to nesmí, pochopí to a ještě dostanete pusu na dobrou noc !
S blížícím se Úplňkem můžete pociťovat neklid. Mnozí si začnou klást otázky zda vás milenecký vztah uspokojuje, zda jste dostatečně milováni, ale mnohé se může stáčet i k dětem, zda např. výchovu zvládáte...etc...Pokud jste například potlačovali touhu počít dalšího potomka, tlak zejména v pátek bude velmi silný...Pravdou je že vás vzruší i letmý dotek a s intimním  protějškem si budete šeptat něžná slůvka dlouho do noci..
Budete-li dětem o víkendu vyprávět pohádky, sami sebe překvapíte vlastní bujnou fantazií ! 
Při nedělním návratu domů z pobytu na chatě etc...si uvědomíte že je to pouze domov který vám dává  citovou a materiální jistotu.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Bude na vás zda přijmete nabídku práce či spolupráci na projektu, kde byste byli pány svého času ! Povšechně počátek týdne pro vás může být plný příjemných překvapení, a pokud cestujete dají se předjímat nějaké podivné - nezvyklé okolnosti, které ale mohou velmi pozitivně ovlinit váš život na delší dobu !
Máte - li nějaké realitní aktivity - prodej nemovitosti či pronájem, raději transakci nechte na odborníkovi. Páteční Úplněk si povšechně prosvítí vaši domácnost a pokud někde zahlédnete sebemenší pavučinku může to u vás vyvolat pocit, že byste pro útulný domov měli něco udělat a minimálně začnete plánovat malování bytu, anebo se rozběhnete po supermarketech a nakoupíte nějaké dekorativní doplňky.
O víkendu vás Neptun s Lunou budou tak houpat, že se usmíříte i se sousedy, kteří vám ještě nedávno dělali doslova "peklo na zemi"..Pokud máte v plánu početí potomka - skvělý den je neděle !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pokud je vaše práce spojená s cestováním, budete se počátkem týdne jako ""vítr" přemísťovat z místa na místo e ještě u toho stačíte hýřit originalitou, svérazným přístupem ke všemu co budete dělat..
Jak se bude blížit páteční Úplněk mnozí budete mít pocit že je nějak více světla. Je možné, že nebudete schopni odhadnout zda šance které se vám nabízejí jsou skutečně reálné neb Úplněk může navodit atmoaféru že v ničem není problém...
Držet faktů se snažte během víkendu. Pokud si nebudete s něčím jisti, raději se někoho zeptejte. Zejména neděle od vás vyžaduje přesnost ! Je dokonce možné že vám někdo nabídne naprosto hvězdný"obchod"" tak ničemu  neveřte !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pondělí je ideální pro podpisy smluv a dohody povšechně neb nic co si v tento den ujednáte nebude mít jepičí život. Navíc vás v prvních dnech týdne překvapí zpráva která obrátí vzhůru nohama jak vaši kariéru tak ale i fungování domova - ale v tom pozitivním smyslu !
Jak se bude blížit Úplněk, příležitosti se vám doslova budou ""plést pod nohy"..!  Může to být nabídka nové práce,  povýšení, v každém případě to bude znamenat zvýšení vašeho pravidelného měsíčního přijmu. Mnozí si dokonce splní svůj sen neb konečně dostanou možnost svého koníčka vykonávat jako výdělečnou činnost.
Zato během víkendu budete mírně zmatení, ale i vy máte nárok být jednou za čas mimo a tak si to vznášení bšhem volných dnů ve snech užijte! Pokud budede mít pocit že byste měli obějmout celý svět a všem říct jak je máte rádi - brzděte - zejména když neodoláte a dáte si s přáteli skleničku ohnivého moku - klidně začnete objímat i cizí lidi na ulici !


J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Mnohé z vás popadnou počátkem týdne toulavé botky a tak si nějakým výletem prodloužíte víkend. Finančně jste na tom dobře takže jeden volný den navíc vás nijak neohrozí. Anebo vaše práce může být spojena s nutností krátké cesty a zde pozor - může to být pro mnohé finančně velmi lukrativní !
S blížícím se Úplňkem můžete mít slavnostní náladu. Nic vás nevyvede z rovnováhy naopak budete to vy, kdo jiné občas podrží. Úplná Luna ve vašem znamení vám dokonce vytvoří atmosféru, kdy si zavzpomínáte na své dětstké koníčky a možná si povzdychnete že jste promarnili nejeden svůj talent - ale nikdy není pozdě začít s něčím novým - zkuste to !
Luna s Neptunem vám o víkendu předvedou že i vy umíte snít ! Mnozí zjistíte, že máte obrovskou psychickou sílu kterou nevyužíváte ! Dokonce přijdete instinktivně na to, kdo na vás tajně nevraží nebo vás pomlouvá za zády..


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Na překvapení a nenadálé události jste zvyklí, ale první dny tohoto týdne vás naproto "zaskočí" váš intimní protějšek. Udělá něco tak neobvyklého, že můžete zůstat chvilku stát s pusou dokořán. Povšechně pondělí a úterý mohou být plné neobvyklých věcí a událostí, tak si opakujte, že štěstí přeje připraveným!
Zato v pátek budete potřebovat podporu svých přátel. Budete citlivější, lehce podlehnete splínu. Úplněk prostě mírně zacvičí s vašimi emocemi. Na druhou stranu se vám "otevře třetí oko", a tak dejte na svoji intuici - otevře téma, komu máte věřit a kdo naopak je vašim opravdovým nepřítelem.
O víkendových dnech vám prospěje malá rezervovanost - je totiž pravděpodobné, že se podřeknete a prozradíte nějaké tajemství. Požádá-li vás někdo o pomoc, vaše obětavost se vám může vymstít, neboť někomu něco půjčíte, ale už se s tím nikdy neshledáte!


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Je načase si začít užívat léta ! Práce vás totiž může natolik pohlcovat, že pomalu zapomínáte co je to posezení s přáteli, jen tak si sednout a povídat ! A počátkem týdne se Uran postará o několikero překvapení,které prostě žádnou Rybky v klidu nenechá neb to budou šance které se nemusí opakovat !
Úplněk v pátek vám dodá ambice a odhodlání. Vše co se skrývalo najednou dostane reálnou podobu - a vy si z toho vyberete co je pro vás nejvhodnější a mazaně se dle toho zařídíte. Samozřejmě že vše se bude točit okolo rodiny a jejího zabezpečení. Pustíte-li se ke konci týdne do vyjednávání či podpisu nějaké smluvy etc..dosáhnete skvělých podmínek ve svůj prospěch pouhým úsměvem !
Během víkendu se můžete tak vžívat do pocitů ostatních že do sebe jako savý papír nasajete problémy lidí okolo sebe a začnete je brát jako problémy svoje ! Držte si proto alespoň malý odstup od lidí ! Jinak něco i slíbíte a další týden nebudete vědět kam skočit dřív abyste všechny slibi splnili !