Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. týden 2009

11. 5. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 19. týden od 11. 5. do 17. 5. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení Býka a setrvá zde do 21.5. 00:02 hod.

Merkur
je ve znamení Blíženců.
Ve čtvrtek ráno, 7.5.2009 se otočl do retrográdního směru,
a díky tomu se vrátí opětovně do znamení Býka 14.5. v 1:22 hod a setrvá zde až do 14.6.


Venuše
je ve znamení
Berana a setrvá zde až do 6.6.


Mars
je ve znamení Berana a setrvá zde do 31.5. 23:15 hod.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do neděle 17.5.2009. V tento den v 2:45 hod opět nabere přímý směr.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne vám může pokazit náladu informace že firma kde pracujete nebo kde jste se ucházeli o místo začíná mít finanční ba existenční problémy. Uprostřed týdne si začnete dělat pořádek ve svých financích. Pokud máte např.několik bankovních účtů, mnozí se rozhodnete sloučit je - uvědomíte si totiž že zbytečně platíte několikrát bankovní poplatky a že je to mrhání peněz. Pozitivní zprávu dostanou ti kteří vlastní nějakou nemovitost. Můžete se dozvědět že její cena je daleko vyšší než jste se domnívali. Může se to týkat i nějaké věci kterou máte doma a vůbec jste nepředpokládali že má nějakou hodnotu. Recept jak strávit klidný víkend je pro vás jednoduchý ! Dlouho neponocovat a zbytečně neutrácet. Pohodu si ještě zvýšíte tím, když se nebudete snažit za každou cenu oponovat názory přátel.



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Zkraje týdne se vyhýbejte vážným diskusím, zejména o dění ve světě a náboženství. Budete si chtít prosadit svoje, kdosi vám začne oponovat, a hádka bude na spadnutí...
Malou informaci mám pro ty, kteří slaví narozeniny uprostřed týdne. Máte před sebou 365 dní ve kterých budete chtít převzít iniciativu nad svým životem. Nevýhodou bude  ale sklon dělat rozhodnutí bez předchozího zvážení všech okolností. Takže pro úspěšný rok se snažte svoje aktivity a akce plánovat !
Na víkendové dny se všichni obrňte trpělivostí. Bude to totiž schopnost kompromisu a porozumění, které vám pomohou nepohádat se s nejbližšími. Zatněte zuby i v případě když budete na 100% vědět že někdo káže bludy !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne nepodceňujte nenáladu svého partnerského protějšku ! Jakmile zaznamenáte že jeho či její nálada je čím dál víc mrzutější, šikovnými otázkami se snažte zjistit důvod.. Pokud váš protějšek podniká, mohou být důvodem strachu a nejistoty finanční problémy firmy. Uprostřed týdne zpomalíte tempo a popřemýšlíte nad předchozím rokem. Začnete dumat nad tím, kde se vám opravdu dařilo ale i nad oblastmi kde jste tápali. Pokud si ujasníte proč se vám někde nedařilo - máte šanci v následném období už neopakovat stejnou chybu ! Během víkendu se snažte při diskusích držet nerozhodného stanoviska a pokud se začne schylovat ke konfliktu, připusťte že i protistrana může mít pravdu. Diplomacie je vaši cestičkou, jak totiž víkend prožít v klidu bez hádek !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Neklid ve vaší dušičce počátkem týdne může vyvolávat ničím neopodstatněná nejistota v partnerském vztahu. Dokonce můžete začít bez příčiny žárlit. Mnozí si občas položíte sami sobě otázku, zda vás má váš protějšek rád...Žárlivost se ale může projevit například v případě, že váš obchodní společník či někdo z profesních kolegů bude úspěšnější než vy ! Ačkoliv se vám uprostřed týdne nebude chtít odejít z pohody domova, pozvání lidí se kterými máte nějakou pracovní iniciativu nebude možné odmítnout. A to bude dobře neb se mnozí dozvíte plány vztahující se k novému projektu a vy budete přizváni abyste se na něm podíleli ! Během víkendu budete nuceni vyslechnout něco, co vašemu uchu libé nebude. Držte se rad a plánů intimního partnera, neb to bude nejlepší volba - v opačném případě nad vámi začne mít navrch naduté ego a naděláte si nepřátele !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

V zaměstnání se počátkem týdne nevyhnete občasnému pocitu, že vám kolegové ubírají kyslík. Prostě budete mít pocit, že nemáte okolo sebe dostatek prostoru. Půjde-li to, vyhýbejte se místům s větším počtem lidí, například supermarketům a nestresujte se zbytečnostma - vrátilo by se vám to formou žaludečních problémů ! Slunce ve vašem domě kariéry si uprostřed týdne bude skvěle rozumět s Lunou, takže ačkoliv za zády budete cítit ostří zrak nadřízených, nevyvede vás to z rovnováhy. Jejich kontrolování co děláte a jak to děláte bude mít jediný účel - zda vám nabídnout vyšší post - tak se snažte! Názor na některé své bližní budete muset změnit během víkendu a to díky klepům mířeným na vaši hlavu. Doporučuji vám přerušit kontakty s pomlouvači a dál se tím nezabývat, jinak se to stane hlavním tématem vašich rozhovorů a pokazíze si dny volna !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Počátkem týdne budete mít daleko větší potřebu blízkosti intimního partnera. Dejte si ale pozor na to, aby té blízkosti nebylo příliš, neb partner/partnerka může mít pocit, že se na něj skoro lepíte ! Pokud o něčem delší dobu sníte ale z jakýchkoliv příčin jste svůj sen nemohli realizovat, uprostřed týdne dostanete šanci si nějaké svoje přání splnit ! Zejména má-li něco společného s cestováním, zahraničím ! Pokud váš partner či partnerka během víkendu začnou vážnější hovor na téma "vy dva", poslouchejte pečlivě, neb si vyslechnete sice i to, že za mnohými konflikty stojí vaše velká kritičnost ale dostanete návod, jak z toho ven !
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne budete nuceni nejednou zatnout zuby. Něco si naplánujete, ale vždy se budete muset podřídit vzniklé situaci. Pokud žijete ve společné domácnosti kde je více generací, nevyhnete se mírnému tlaku těch nejstarších - rodičů, prarodičů. Vždy na všechno budou mít jiný názor než vy a vydržet v klidu vás bude stát hodně úsilí - ale pro klid doma to zkuste, minimálně se tím vyhnete hádkám.
Ve čtvrtek se mnozí rozhodnete prodloužit si víkend, vezmete si volno a začnete odpočívat, relaxovat. Během víkendu mnozí prožijí něco jako "bobříka mlčení" neb cokoliv navrhnete či řeknete, začne váš partner či partnerka rozporovat a váš názor rozebere do šroubku tak, že si řeknete že lepší bude mlčet - a to taky uděláte !  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Velmi náročnou oblastí pro vás budou zkraje týdne vztahy. Zejména sourozenci či někdo ze sousedů se pokusí využít vaší citlivosti. Nikomu nic neslibujte a nenechte se zahnat do kouta smutným pohledem-bude to pouze komedie ! Slunce s Lunou vám uprostřed týdne vytvoří skvělé klima k navázání nebo prohloubení nějaké spolupráce, obchodního partnerství - ale může se jednat i o intimní vztah potažmo manželství !  Pokud vás požádá váš intimní protějšek o rozhovor, i přes zaneprázdněnost si najděte chvilku a vyslechněte ho / ji...dozvíte se něco velmi důležitého. Během víkendu vám doma bude padat všchno z rukou a tak se nedivte když dostanete dištanc cokoliv na domácí půdě dělat ! Navíc vaše gesta a slova budou velmi těžko rozluštitelná, vaši nejbližší si sem-tam mohou něco vyložit mylně a vy se následně budete divit, proč je mezi vámi takové napětí !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Nepodléhněte počátkem týdne žádnému tlaku, ať se bude jednat o cokoliv. Budete daleko citlivější než v jiných dnech ale to taky znamená, že druhým klidně splníte co jim na očích uvidíte. Pokud delší dobu nosíte v hlavě plán jak zlepšít vaše pracovní prostředí či udělat změny, aby se zlepšila efektivita práce, střed týdne je naprosto skvělý požádat nadřízené o rozhovor a svoje návrhy jim přetlumočit. V ohnisku dění může být i zdravotní stránka na vašem pracovišti. Během víkednu budete zmateni chováním jednoho člena rodiny, ale postupně pochopíte jeho záhadné jednání. Bude se snažit něco utajit a vy náhodně zjistíte "co"...Ohlídat byste si měli hlavně v neděli co jíte a pijete na návštěvách - hrozí vám nevolnost !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zkraje týdne budete mírně nervozní, a doslova rentgenovým pohledem začnete sledovat ba dokonce kontrolovat vše co váš protějšek dělá, a nevylučovala bych, že mnozí pocítíte žárlivost. Máte-li děti, stanou se středobodem veškerého dění okolo středy. Je možné že vaše dítko například bude odjíždět na výlet a vy si uvědomíte jak moc vám bude chybět etc..Plány na víkend konzultujte nejen s partnerem, ale máte-li děti, i jich se zeptejte na názor. Asi totiž narazíte neb jejich vize jak trávit volné dny bude naprosto odlišná od vaší.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne máte příležitost udělat si ve své citové potažmo vztahové oblasti pořádek. Pokud totiž již delší dobu cítíte, že nějaký vztah je pro vás přítěží, znervozňuje vás jenom přítomnost dotyčného - uděláte tomu rázný konec. Je pravdou, že mnozí budete mít tak velkou radost že jste se konečně zbavili nějakého dotěrného člověka, že to půjdete oslavit...Díky Luně a Slunci se uprostřed týdne bude vše točit okolo rodinných záležitostí. Uvědomíte si, jak skvělé zázemí vám rodina poskytuje, dává vám i prostor budovat si kariéru. S nějakou zajímavou informací vás mnohé překvapí rodiče. Zato během víkendu doma nebudete mít stání, dokonce vám členové rodiny polezou a to doslova na nervy. Zejména dříve narození u vás nebudou mít šanci neb je ani nevyslechnete.
 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Zkraje týdne někdo z přátel upadne do velmi těžké životní krize a vy se budete snažit zachránit co se dá. Zejména mu rozmluvit depresi, a zlehčit jeho problémy. Uprostřed týdne vás zaskočí sourozenci nebo někdo z příbuzných. Jejich návštěva ale bude mít praktický účel - požádají vás abyste je zastupovali v nějaké rodinné záležitosti. Sice vás to překvapí ale zalichotí že vám důvěřují. Oproti jiným znamením budete během víkendových dnů ve výhodě - zejména tím že se budete snažit povšechně od ostatních držet v bezpečné vzdálenosti a tak nikomu nedáte šanci aby vás vyprovokoval k hádkám !