Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. týden

14. 4. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 16. týden od 14. 4. do 20. 4. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Berana a setrvá zde do 19.4.podvečer,
kdy vejde do následného znamení Býka.
Merkur je ve znamení Berana a setrvá zde do 17.4. kdy krátce před půlnocí bude následovat Slunce do znamení Býka.
Venuše ve znamení Berana do 30.4.
Mars je ve znamení Raka a setrvá zde do 9.5.2008.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha a od středu 2.4.2008 má retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustí 14.6.2008 a vstoupí opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008.

Astrologická událost týdne...
Luna
projde celým horoskopem v průměru za 29 dní...
V plné síle zazáří vždy v okamžiku
kdy doputuje přesně do poloviny své cesty po dráze okolo Slunce
a postaví se přímo proti Slunci.
Tento okamžik se nazývá
Úplněk
a tento měsíc nastane v neděli 20.4.2008 v 11:28 hod...
Astrologicky budou Slunce a Luna v opozici...

Slunce
v momentu Úplňku bude krášlit opasek bájné Andromedy
spolu s Žlutou hvězdou
Mirah
Toto spojení bude velmi prospěšné pro partnerské - manželské svazky,
neb povšechně tato hvězda velmi přeje lásce..!

Pro nezadané je to šance potkat spřízněnou dušičku,
pro zadané zase urovnat jakékoliv nesváry s protějškem,
a vnést do vztahu opět milostné teplo a něžnosti...
Mirah se bude snažit vnést lásku do našich domovů,
shovívavost, dokonce vyhladí ostré hrany přátelských vztahů.
A vězte...staří hvězdopravci o této hvězdě píší...:
"""Vnese lásku mezi manžela a manželku a usmíří i cizoložníky..."""

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Pokud slavíte narozeniny počátkem týdne, hlídejte si kolik toho sníte i vypijete. Problémy totiž mohou nastat z přehršle jídla a pítí..To se ale týká i 365 dní které jsou před vámi. Pokud si sami "nenaordinujete" přísnější stravovací režim, můžete se potýkat i s nadváhou.
Načasování akcí bude uprostřed týdne dokonalé a vaše spontánnost doslova nakažlivá! Iluze že si můžete dovolit všechno ale popadne ty z vás, kteří se rozběhnou po nákupech - utratíte víc než běžně za celý týden!
Pocitu že nemáte energii se nedivte během víkendu. Slunce v neděli ráno opustí vaše znamení, proto můžete být bez nálady. Nenechte se tím ale zmást neb to bude jenom váš subjektivní pocit! Procházka v přírodě vám prospěje a vy si v klidu srovnáte myšlenky.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Zejména v pondělí nezapomeňte na pracovní povinnosti ! Probudíte se se skvělou náladou, oslovíte klidně i kolemjdoucí na ulici. Počátek týdne je totiž jako stvořený pro seznamování, konverzaci.
Pro nezadané je to příležitost k seznámení.
Dobrá nálada, která na pracovišti zavládne uprostřed týdne, bude i vaší zásluhou neb učiníte praktické, ale spravedlivé rozhodnutí, dokonce ochotně setrváte v zaměstnání o něco déle.
Potíže ale můžete mít se soustředěním!
Pokud slavíte narozeniny v neděli, máte před sebou rok, ve kterém se přes problémy budete velice lehce přenášet a nenecháte se zaskočit ničím, dokonce i city a emoce budete mít pod daleko větší kontrolou než v předchozích letech.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

První dny týdne si užijete! Na jakoukoliv otázku odpovíte s takovou logikou, že se možná nejeden z kolegů a nadřízených podiví. Dostatek selkého rozumu vám umožní pomoci i ospalejším a pomalejším kolegům.
Od telefonu vás hned tak něco neodtrhne uprostřed týdne. Budete-li psát např. dopis, určitě nebude jednostránkový.. Dokonce mnozí umluví byrokrata, se kterým se potkáte na úřadech, slovně si vyboxujete přesně to co budete mít v plánu!
Nedělní Úplněk vám nese do dušičky vášeň kterou ale bude držet za ruku žárlivost. Můžete se dočkat fascinujících sexuálních a erotických zážitků, má to ale jednu podmínku - musíte si ohlídat své majetnické sklony!


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Skvělá výřečnost a schopnost vše vysvětlit srozumitelně se bude hodit zejména při zkouškách, pohovorech, jednáních na začátku týdne. Pouze narozeni okolo 9.7.se budou muset krotit jak v ostrém vyjadřování, ale i kontrovat sklony k přejídání.
Pro lidi ve vaší blízkosti budete doslova "studnice moudrosti" uprostřed týdne. Ale mnozí ucítí že potřebují odpočinout si a jako  relaxaci zvolí manuelní práci či sport.
Důležité ale bude pro všechny Raky svoje síly nepřeceňovat !
Vaše vládkyně Luna září v plné síle v neděli neb nastane Úplněk. Úžívejte si během víkendu své fantazie neb i díky tomu váš sexuální život může zaznamenat obrovský boom! Velkou šanci mají nezadaní neb mohou potkat svůj životní protějšek !


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Luna bude ve vašem znamení do úterý odpoledne, takže v tomto období budete citově otevřenější a vstřícnější. Máte-li cokoliv ve vztazích nedořešeno, je to šance si vše vyříkat! Ohlídejte si ale sklony i banální situace vyhrocovat k dramatičnosti !
Ačkoliv vám uprostřed týdne budou slova doslova odsejpat "z rukávu" vyjadřovat se budete přesně a vždy "do černého".. Dokonce i schůzky se budou odvíjet velmi rychle, neb budete mít jasno co od druhých chcete. Mnozí Lvi budou ale nuceni řešit starší problém týkající se nemovitosti,pozemku.
Nezadaní - pokud se během Úplňku a zejména v neděli zamilujete bude to velmi intezivní a erotikou nabitý vztah! Ani zadaní se nemusí krotit když budou chtít dát najevo svou touhu intimnímu protějšku!Jediné kde se budete muset krotit budou stánky z občerstvením -neb alkohol by vám vše pokazil!

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Od pondělního rána budete plni pochopení a porozumění a vyhovíte i nějakému vrtohu svých nadřízených. v úterý si zajděte ke kadeřníkovi a po celý den si dopřejte zvýšený přísun čerstvého ovoce a zeleniny.
Svoji pracovní pozici budete muset přehodnotit uprostřed týdne. Mnozí z vás si totiž uvědomí že nevyužíváte všech svých znalostí a schopností. Také se projeví vaše pýcha, neb vzdělání jste věnovali spoustu let a pracovní zařazení tomu neodpovídá.
Víkend spojený s nedělním Úplňkem využijte k relaxaci. Ale ani vy nebudete ušetřeni malé erotické exploze neb ač jste raději spíše "při zemi" i vy pocítíte sílu Luny ve Štíru. Vnese totiž ještě větší jistotu a stabilitu do vašich vztahů a ty vratké zklidní !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Skvěle zvládnete jakýkoliv pohovor či jednání prvních dnech tohoto týdne. Spoléhejte se ale na svůj rozum a um, nespoléhejte se na štěstěnu! Zejména v zaměstnání si zkontrolujte zda vám nehoří nějaký termín,neb někdo z kolegů čeká na vaši chybu,opomenutí!
Bude-li to nutné, zastanete se uprostřed týdne beze strachu slabších a dokonce na pracovišti se můžete v nějaké diskusi stát jakýmsi vůdcem! Rozruch v zaměstnání vás nenechá v klidu a dokonce změníte svůj denní rozvrch, abyste byli v centru dění.
Pozitivní emoce během víkendu nenechají v klidu vaše rozvážné povahy. Dokonce v neděli můžete znamenat jakýsi průlom do vašeho intimního života a bude velmi příjemný! Zato na peněženky si dávejte větší pozor, ať vaše kapsy nezají díky zlodějům prázdnotou!


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Mnozí dostanou nabídku která zdánlivě bude slibovat rychlý lukrativní zisk. Držte se ale zpátky Štíři protože vše bude nakonec úplně jinak. Pokud dnes počátkem týdne podepisovat listiny, nezapomeňte si vše přečíst do detailů!
V zaměstnání vám uprostřed týdne bude něco proti srsti. Nadřízení se budou snažit uplatnit vaše nápady z předchozích dnů, což by bylo v pořádku, ale finanční ohodnocení bude mířit k nim, což to v pořádku nebude.
Nedělní Úplněk by ve vás mohl rozehrát naprosto zbytečné žárlivce!Snažte se tyto negativní projevy potlačit a nechtějte každých pět minut potvrzení jak vás protějšek miluje a jak jste pro jeho život důležití!


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Tvrdohlavostí si v prvních dnech toho týdne nepomůžete, jenom sami sebe vženete do konfliktu! Pokud uděláte chybu, raději to hned přiznejte a klidně někoho požádejte o radu,pomoc. Sklidíte - li kritiku, zamkněte pusu na zámek a poslouchejte co vám dotyčný říká.
Naopak s lehkostí vyřešíte problémy která nastanou v zaměstnání od středy. Pokud máte nějaké pracovní prohřešky či neshody s kolegy, vše dotáhnete do konce a nebude ještě konec týdne a vy budete mít nejen "čistý stůl" ale i svědomí.
Pokud během víkendu budete cítit napětí, vyvolá ho Úplněk. Pro vás bude rozumné zejména v neděli si pustit nějakou komedii v televizi a načerpat optimismus neb ho budete potřeobovat. Budete - li během víkendových dnů chodit večer na procházky, vyhněte se neosvětleným místům !

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Jakékoliv vyčkávání ve vztahu k prostředkům či majetku který s někým sdílíte bude pouze oddalování nutných kroků, které stejně budete nuceni udělat. O svůj spravedlivý podíl zabojujte, nikomu nic v prvních dnech toho týdne nedávejte zadarmo!
Váš tvůrčí potenciál má tento týden zelenou. I starší nápady mohou dostat reálnou podobu! Ani doma si moc nepodpočinete, neb se rozhodnete k nějakým úpravám.
Úplněk v neděli vás přimkne k vašemu protějšku a postará se, abyjste cítili jistotu a bezpečí. Žijete-li v mírně chaotickém vztahu, konečně najdete skulinku jak dát partnerství formu a nějaký řád.


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Klepy, které se k vám donesou počátkem týdne, ochladí zcela vaše city k nějakému člověku k bodu mrazu. Má to ale i svoje pozitivum, neb vám konečně bude jasné, kdo vás již delší dobu pomlouvá, za zády škodí, kdo se snažil mezi vás, přátele i intimní protějšek vnést pochybnosti.
Prospekty konkurenčních firem si zaplní stůl obchodníci uprostřed týdne, zaměstnanci spojí svoje síly s kolegy a začnou přemítat nad novým projektem. Ani doma se neobejdete bez plánování, neb svoláte rodinu a začnete přemítat nad dovolenou.
Sami sebe mějte pod pod kontrolou během víkendu, neb nedělní Úplněk by mohl vyvolat domácí sváry. Dokonce může vyplout napovrch váš nějaký flirtík, nevěra. Snažte se někam zašít, protože žádné reakce bude zejména v neděli to nejlepší, co pro klid domova můžete udělat.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

S velkými organizacemi jednejte pouze s advokátem za zády. Zejména okolo financí byste si svojí neznalostí práva a zákonů mohli uškodit! Týká se to celého tohoto týdne !
Pokud budete mít jednání u soudu, snažte se ho přesunout až na další týden.
Starší prohřešky okolo financí mohou vyplout napovrch od středy. Pokud vám někdo dluží, narazíte na neochotu dlužníka stanovit termín kdy chce dluh splatit, pokud někomu dlužíte vy, věřitel se velmi razantně může domáhat navrácení částky.
Jste - li citlivější nebo řešíte nějaké problémy, víkendové dny a zejména nedělní Úplněk virtuelně problémy zdvojnásobí. Najděte si manuelní práci ať nemáte čas přemýšlet "o nesrmtelnosti chrousta"...svedlo by vás to ke skleničce ohnivé vody a skončilo pořádnou kocovinou.